It is currently Thu Oct 30, 2014 9:39 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Problem with Sata HD
PostPosted: Wed Aug 05, 2009 4:33 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 05, 2009 4:15 pm
Posts: 1
Hi, Hello to all, i'm new here :D

I've tried to manage patitions on a Seagate 500GB Sata disk, and after saving the partition table my others hard disk had problem...

Samsung 400 GB sata -> the partition(NTFS) was changed to Secure File System
Seagate 250 GB sata -> when this is connected to mother board, the BIOS POST stops at "3rd hard drive.... ST3250..." and dont load anymore..

the data from Samsung 400GB i'm recovering with GetDataBack For NTFS(at windows), but the 250GB Seagate is dead...

how can i wake up Seagate 250GB Sata when it dont pass bios post? or i cant?

My HW:
DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Asus P5LD2-X/1333 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-13 @ 333 MHz) (4-4-4-11 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz)
NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
LG M228WA (Analog) [22" LCD]
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card

SAMSUNG HD403LJ (400 GB, 7200 RPM, SATA-II)
ST3500630AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
ST3250823AS (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)

Thank to all, and sorry for my bad(very bad ^^) english


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group