It is currently Mon Sep 01, 2014 10:49 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Avira not found?
PostPosted: Wed May 12, 2010 12:44 pm 
Offline

Joined: Wed May 12, 2010 12:36 pm
Posts: 1
Hi folks - treat me gently as I'm fairly new to this. I have some issues with my laptop (IE was opening unexpectedly and navigating to ads). I've run a whole pile of scanners (SuperAntiSpyware, Ad-Aware, SpyHunter, McAfee etc) and some have found some trojans. I wanted to enter safe mode and scan from there, but I get an error telling me I can't go into safe mode. Anyway, a computer tech suggested I try UBCD and so I've downloaded v5, burned the iso to a CD and try running the Avira scanner. It runs for a minute, copying various files, but then an error message pops up saying 'Scanner not found or Rescue System Device not detected!". What am I doing wrong??
Oh, and I should add that I also tried V4.11, with updated McAfee defintions (as of today) but got an error saying that SCAN86.exe couldn't run due to memory. I don't know if I updated the files properly - using MagicISO, I simply copied the new AVVclean.dat etc to the dosapps/mcafee dir and reburned to a CD.
Cheers, Dan


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group