It is currently Mon Oct 20, 2014 9:22 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Black Screen after starting Parted
PostPosted: Wed Oct 06, 2010 4:52 am 
Offline

Joined: Wed Oct 06, 2010 4:48 am
Posts: 2
Hey,

i have an external HDD and i used the Universal USB Installer 1.8.0. 2 to "install" the UBCD 5.0.3 to this HDD. N

No i boot from this external HDD, works fine, and i get to the first menu. Actually i just need the TestDisk tool. When starting PartEd i see the following line:


Loading /pmagic/bzImage ...
Loading /pmagic/inittramfs ... ready.

After that i get a black screen and the systems hangs. Nothing happens.

Anyone knows what to do?


thanks heaps!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Black Screen after starting Parted
PostPosted: Wed Oct 06, 2010 10:07 am 
Offline

Joined: Tue Sep 09, 2008 4:37 pm
Posts: 462
Location: California, USA
Confirm the MD5 hash and if need to, redownload.

_________________
~Just StopSpazzing~

Visit the UBCD Wiki: http://wiki.ultimatebootcd.com
Please check your UBCD ISO MD5 Hash Sum; May prevent issues later on by not having an exact copy.

Currently Working on Common Issues and Repair Tips on the Wiki.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Black Screen after starting Parted
PostPosted: Wed Oct 06, 2010 10:55 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 06, 2010 4:48 am
Posts: 2
k, thx!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group