It is currently Tue Nov 21, 2017 2:13 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Oct 23, 2015 7:55 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 22, 2015 3:47 pm
Posts: 1
Hi everyone here. I downloaded the newest version of the ubcd this monday for the first time, and the first thing i tried to test, was the partedmagic, but unfortunately mi pc couldn't run it becauese the PMAGIC_2013_08_01.SQFS was not found i don't know why, so the partedmagic couldn't execute. Later i tried the cdrom on a notebook and surprisingly the partedmagic worked perfectly. The next day, i tried all again on another pc, and the partedmagic worked perfectly, again.
But after all, the problem remains on my pc. Any idea or suggestion? Here goes a pic so you can see. Greetings.


Attachments:
2015-10-24 00.14.14.jpg
2015-10-24 00.14.14.jpg [ 723.08 KiB | Viewed 10338 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 7:04 am 
Offline

Joined: Sun Jan 03, 2016 7:03 am
Posts: 1
The same error when starting Testdisk 7.0


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group