Error using non-CAB dosapp images

Report new bugs here, or look at known issues of current and previous releases of UBCD.

Moderators: Icecube, StopSpazzing

Post Reply
Message
Author
bugblatter
Posts: 5
Joined: Sat May 29, 2010 5:31 pm

Error using non-CAB dosapp images

#1 Post by bugblatter » Sat May 29, 2010 5:57 pm

This is a minor script bug, it seems (could be 'works4u'). Doesn't have to be fixed, but I'll post it here fyi.

Under "Adding FreeDOS-based applications", it says you can use zip, uha, rar and 7z as well as cab.

Archiving to CAB worked fine for me (a good sanity test), but I had tried 7z, zip, and rar before that without success. I avoided CAB at first only because I was too lazy to download another archiver. 7z also gave me a smaller file.

Here are the errors:

7z:
UBCD: Searching...
Bad command or filename - "_app7z".
Bad command or filename - "7za.exe".

RAR:
UBCD: Searching...
Bad command or filename - "_apprar".
Bad command or filename - "unrar.exe".

ZIP:
No error at first, but eventually you get...
UBCD: Error!!! missing archive /directory (myapp.?)

Victor Chew
Posts: 1359
Joined: Mon Feb 21, 2005 10:59 pm
Contact:

#2 Post by Victor Chew » Sun May 30, 2010 6:27 pm

I will check it out and try to fix it in the next release.

bugblatter
Posts: 5
Joined: Sat May 29, 2010 5:31 pm

Re: Error using non-CAB dosapp images

#3 Post by bugblatter » Fri Jun 11, 2010 7:31 am

Thanks for the fix Victor (v502 - verified zip and 7z now working, though rar not working).

Post Reply