It is currently Wed Oct 22, 2014 3:56 pm

All times are UTC - 8 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem Loading
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 2:33 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 29, 2008 2:26 pm
Posts: 1
This is my first run with the software and I'm having problems getting it past the loading section. The last thing I see on the screen before the reboot is the please wait.... Then the system reboots.

I'm trying to troubleshoot a biostar M6VLQ motherboard to make sure everything is fine with it and was hoping this would have some testing tools for that. I don't have a harddrive plugged in because I'm thinking it is bad.

Thanks for any assistance.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 10:46 am 
Offline

Joined: Fri Jan 11, 2008 2:52 pm
Posts: 1278
Which program are you trying to run?

Try also the last beta (UBCD5b4). It contains an improved version of the freedos image, which is used by a lot of programs that need dos to work.

See http://ultimatebootcd.com/forums/viewtopic.php?t=1398.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group