It is currently Thu Jul 31, 2014 7:43 pm

All times are UTC - 8 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Antivirus not recognizing hard drives - version 3.4
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 6:51 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 07, 2006 6:42 pm
Posts: 2
Version 3.4 works great, but when I run any antivirus neither of my hard drives are recognized to scan. Did I overlook something? :?:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:15 am 
Offline

Joined: Mon Feb 21, 2005 10:59 pm
Posts: 1274
If your drives are NTFS formatted, you need to enable NTFS support when you boot FreeDOS.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:51 am 
Offline

Joined: Tue Mar 07, 2006 6:42 pm
Posts: 2
Forgot to mention. Drives are FAT32. Any other suggestions?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 8:33 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 18, 2006 8:30 pm
Posts: 13
Location: Southern Oregon
Kind of same problem here, but using NTFS, with it enabled. Drives are recognized but drops me to a DOS prompt. UBCD ver 3.3 works though. Have something to do with the new update feature?

And thanks for making such a useful CD! :D

System:
P4 3 GHz
Intel 875P chipset
2 Gigs memory
SATA drives


Last edited by HippieCat on Tue Mar 21, 2006 2:12 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 7:00 am 
Offline

Joined: Mon Feb 21, 2005 10:59 pm
Posts: 1274
Just booted UBCD Basic to double-check. Was able to scan my Win2K partition using F-Prot with NTFSDOS enabled.

Puzzled :?:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 1:00 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 18, 2006 8:30 pm
Posts: 13
Location: Southern Oregon
Having the same problem with a few other apps as well. Tried a reburn with no luck.

Western Digital Diagnostics 5.04 and the older one as well.

Always the same thing, ending up at dos prompt.

I will try to burn off a copy of the basic version to see if it fixes the problems tonight and post back. But my main focus today is to download Fedora 5 :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 3:37 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 19, 2006 10:27 pm
Posts: 2
Same thing for me here, always get dumped to the command prompt :(

Paddy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 12:16 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 18, 2006 8:30 pm
Posts: 13
Location: Southern Oregon
Looks like a possible fix here: http://www.ultimatebootcd.com/forums/viewtopic.php?p=1547#1547


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group