It is currently Thu Nov 27, 2014 1:46 pm

All times are UTC - 8 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: UBCD works boots on one xp but not another
PostPosted: Mon Jan 18, 2010 3:27 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 18, 2010 3:10 pm
Posts: 1
Location: us
Created the UBCD on a DVD yesterday and it boots up and runs Windows XP fine on my E-Machine however, on the computer I am trying to fix, it will go to the menu fine but when I try to boot, it hangs in the Windows screen with the blue moving icon.

It has been suggested that I detach my harddrives. Detaching HDs might allow me to boot but I don't see the point if I am trying to troubleshoot the HDs.

It boots to the DVD fine but maybe there is some other bios setting that could be tweaked? I checked the memory from the UBCD and it checks fine. 3 megs of ram. Fairly fast CPU (not exactly sure of the speed but it is only a couple years old)-


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group