It is currently Sun Sep 21, 2014 10:08 am

All times are UTC - 8 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Feedback/Bug/Questions
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 1:51 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 02, 2006 1:36 pm
Posts: 1
Hi,
I have just started using Ultimate Boot CD. Here are some things that I have found:

I have one CD Drive and one DVD drive. The first is PM-Sony DVD RW DW-Q30. I created a CD-R with the image of the ISO file. When I tried to boot from it it did not boot. The second drive is SM-Iomega ZIPCD 3840INT. I created a CD-R with the image of the ISO file. When I tried to boot from it it worked correctly. I then tried to boot from the CD-R that I created from the Iomega drive in the Sony drive and it worked!

Options that did not work on the Ultimate Boot CD menu:
[F2] Filesystem Utilities
[F3] CPU/Memory Utilities
[F10] Drop to Console - Nothing happened-What does this do?

What am I doing wrong?

Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group