It is currently Thu Jul 24, 2014 7:19 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: unable to run ubcmd-entries from usb
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 11:18 am 
Offline

Joined: Wed Oct 14, 2009 10:52 am
Posts: 5
hi everybody,

first of all: i have done quite some bootable usb-stick containing linux or other disk-images, so i am not completely new to this stuff...

But testing the latest ubcd50b12 i seem to have some trouble.
Doesn't matter if i test it in kvm or on a real machine...
syslinux works, i get the menu, i also can boot all disk-images.
BUT with boot-entires containing the "ubcmd=*" (like mbrwork) i always get "*.bat not found" after freedos has run and tries to load the application.
Anyone know how this could happen or how to fix it?

greetings,
strowi


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 14, 2009 12:55 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 11, 2008 2:52 pm
Posts: 1278
Download:
http://localhostr.com/files/638a3d/fdubcd.img.gz

Rename fdubcd.img.gz to fdubcd.igz and replace the file /ubcd/images/fdubcd.igz.

Let me know if it works.

_________________
Download Ultimate Boot CD v5.0: http://www.ultimatebootcd.com/download.html
Use Parted Magic for handling all partitioning task: http://partedmagic.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 9:47 am 
Offline

Joined: Wed Oct 14, 2009 10:52 am
Posts: 5
hi,

i will have to test the rest next week, but at least for mbrwork it seems to work fine...
Thx very much!

greetings,
strowi


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 8:07 am 
Offline

Joined: Fri Jan 11, 2008 2:52 pm
Posts: 1278
Thanks for testing :D .

If mbrwork did load fine, all other ubcdcmd entries should work alright.

_________________
Download Ultimate Boot CD v5.0: http://www.ultimatebootcd.com/download.html
Use Parted Magic for handling all partitioning task: http://partedmagic.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 5:02 am 
Offline

Joined: Wed Oct 14, 2009 10:52 am
Posts: 5
hi,

yes they do;) at least not different than from the iso.
But for the following entries i get errors, probably not related to freedos... i am still
reading up and looking through the code to get more insight how it works...

For now i have only tested the HDD-subemenu:
GWScan5 tells me "Causeway error 09" (probably related to kvm?)
GWScan315 it tells me "missing archive / directory (gwscn315.?)

also photorec and testdisk don't work at all.
But as i already said i am still looking through the files and documentation...

thx for now!

greetings,
strowi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group